logo

Home  About me   How does it work   Testimonials   Links & Contact    vlag nl


Engelse les aan kinderen in Leiden

Door polmanbouw

Slavica (of Sla zoals onze zoon Sem van 5 je mag noemen) is echt een super lerares, ook voor kinderen! Onze zoon zit sinds oktober 2012 op les bij Slavica omdat we gaan emigreren naar AustraliŽ. Sem gaat iedere week met veel plezier naar les en komt dol enthousiast weer terug!

Omdat Sem nog niet kan lezen leert Sla de Engelse taal door middel van liedjes, dansen, spelletjes en door het huis heen lopen alles benoemen wat je ziet, tafel dekken etc etc. Slavica heeft zoveel jaren ervaring en dat merk je! Iedere week krijgt Sem zijn favoriete liedjes doorgemaild en zit hij thuis ook weer uit volle borst mee te zingen! Tevens krijgt hij de spelletjes die gedaan zijn mee in een plakboek, zodat hij thuis ook de spelletjes kan spelen.

Ik kan iedereen die zijn kind engels wil leren Slavica van harte aanbevelen! Wij komen iedere week vanuit Badhoevedorp naar Leiden maar dat is het dubbel en dwars waard!
Sem leert zonder dat hij het als 'les' krijgen ervaart, spelender wijs en heel ongedwongen!

Lieve Sla we zijn je heel erg dankbaar, dankzij jou zal Sem zich hopelijk snel thuis voelen in zijn nieuwe leventje waar iedereen Engels praat! 

Engelse les aan kinderen in Leiden

Geplaatst door T. Hankel

Slavica is een erg lieve en geduldige vrouw die geweldig omgaat met kinderen. Mijn zoon van 7 heeft engelse les bij haar en gaat er erg graag naar toe. De lessen worden op een speelse manier gegeven en zijn afgestemd op de interesses van het kind. Engels leren is op deze manier een feest !!

Engelse les/ voorbereiding IELTS in Leiden

Geplaatst door Karin

Slavica heb ik via Marktplaats ontdekt en ik was eerst wat sceptisch. Want een gerenommeerde taleninstituut leek vast beter. Maar dat blijkt volledig onterecht! Ze heeft ons geweldig geholpen in onze voorbereidingen om in Nieuw Zeeland te gaan werken: mijn man en ik volgen bij haar privelessen, geheel op maat gemaakt om de kneepjes van het IELTS-examen te leren. Daar heeft ze erg veel ervaring in en het maakt het leren een feest! Daar waar ik eerst schroom had om Engels te praten en te oefenen, heeft ze me helemaal in de wereld van de Engelse taal getrokken. Wat ook heel prettig is, is dat ze heel flexibel in haar agenda is voor hardwerkende ouders en ze er echt helemaal voor gaat om je door het examen te slepen.
Dit komt vooral omdat ze een geweldige lieve, geduldige vrouw is met veel humor, positieve energie, een sterke en sprankelende persoonlijkheid en iedere les weer tot een feest weet te maken.
Zo ook voor onze 2 dochtertjes van 6 en 8 jaar die 6 weken geleden nog geen woord Engels spraken en behoorlijk koudwater vrees hadden. Door de toewijding van Slavica, haar creativiteit en gave om met kinderen om te gaan, juichen mijn dochters voor en na iedere les waar wordt gedanst, geknipt, gelachen en op die manier heel spelenderwijs ook nog eens veel wordt geleerd.
Kortom, Slavica is een echte aanrader en iemand die je niet moet missen!