logo

Home  Over mij   Hoe werkt het   Testimonials   Links & Contact    vlag ukIk geef les bij mij thuis in Leiden in een vriendelijke en ontspannen sfeer. 

Voordat we lessen afspreken hebben we een kennismakingsgesprek. Deze ontmoeting is gratis en vrijblijvend. We bespreken dan wat u verwacht, wat uw doelen zijn en wat nodig is om die te bereiken. We zullen vaststellen welke problemen speciale aandacht vragen en bepalen hoe daaraan gewerkt moet worden. Op basis van het kennismakingsgesprek maak ik vervolgens een lesplan gericht op de te bereiken doelen. Ik stem elke les af op uw doelniveau en leerstijl, daarbij rekening houdend met de snelheid waarmee u zich de stof eigen kunt maken. De student is altijd vrij om af te zien van verdere lessen.

Engels voor kinderen

Lessen voor jonge kinderen zijn gebaseerd op spelletjes, activiteiten en liedjes. Ik gebruik materiaal dat mij helpt kinderen snel en spelenderwijs Engels te leren

Testimonials  klik hier

IELTS examen

EfficiŽnte en complete voorbereiding en begeleiding. Het aanleren van goede strategieŽn en vaardigheid in het Engels gericht op het IELTS examen maakt het examendoen veel makkelijker en levert een betere score op: veel gemaakte fouten worden vermeden. Ik ben zeer gemotiveerd om mijn kennis op dit gebied over te dragen op mijn studenten. Ik zal met u werken aan uw vertrouwen in de kennis die u al heeft en aan het verkrijgen van de verdere kennis die nodig is om te slagen voor het examen. Voordat we lessen afspreken hebben we een kennismakingsgesprek. Deze ontmoeting is gratis en vrijblijvend. 

Testimonials klik hier

Nederlandse lessen voor anderstaligen

Nederlandse conversatie

Op maat gemaakte lessen met de focus op conversatie. Spreken en uitspraak, maar desgewenst ook de grammaticale basis en spelling. Achtergrondinformatie over de Nederlandse cultuur kan in de conversatie worden verweven.

Testimonials klik hier

EASY Dutch klik hier